FUSIE KSA SINT-NIKLAAS

Welkom!

Op deze pagina kunnen jullie hopelijk een antwoord vinden op al jullie vragen rondom de fusie tussen KSA Reinaart en KSA Trapsoet.

  • Hou je het graag kort? Lees dan snel even het woordje van de leiding hieronder! 
  • Wil je graag meer weten? Download dan de infobrief door de hoofdleiding via de knop onderaan.

Beste KSA'er, ouders en sympathisanten

Met heel veel trots en blijdschap stellen wij jullie 'KSA Sint-Niklaas' voor! Voor een aantal onder jullie is deze term vast nog onbekend, daarom voorzien wij jullie in wat volgt van een woordje uitleg.

Vanaf september 2020 zullen KSA Trapsoet en KSA Reinaart voortaan samen door het leven gaan als KSA Sint-Niklaas. De ambitie van deze nieuwe jeugdbeweging is om uit te groeien tot een sterke, grote en karaktervolle groep in Sint-Niklaas. Elke zondagnamiddag organiseren we met veel motivatie en vreugde knallende activiteiten voor jongens en meisjes tussen de 5 tot 17 jaar.

We hebben besloten dat het belangrijk is om voor één locatie te kiezen wanneer we een hechte KSA-groep willen vormen. Daarom kozen we voor het lokaal op Kriekepitte (Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas) als hoofdlocatie en verhuizen we met heel de groep telkens de laatste zondag van de maand naar het lokaal op Puitvoet (Puitvoetstraat 93, 9100 Sint-Niklaas).

Indien jullie nog vragen hebben, kunnen jullie steeds terecht op onze website of mogen jullie een mailtje sturen naar: hoofdleiding@ksasintniklaas.be.

Wij hebben er alvast heel veel zin in om vanaf september een vliegende start te geven aan KSA Sint-Niklaas! We hopen dat we ook jullie dan opnieuw mogen verwelkomen!

Stevige KSA-groeten,

De leiding van KSA Sint-Niklaas