Start werkjaar 2021 - 2022

28-08-2021

Startdag

Op zondag 12 september start ons nieuwe werkjaar. Dan zijn alle kinderen tussen 5 en 17 jaar meer dan welkom op onze startdag! Deze zal doorgaan van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Er zal ook een kraampje aanwezig zijn met verloren voorwerpen van op kamp. Als je kind dus iets vergeten of verloren is op kamp, is de kans groot dat het daar tussen zal liggen. Neem dus een kijkje tussen de verloren voorwerpen op de startdag.

p.s. voor de kinderen hebben we ook nog een lekkere verrassing als vieruurtje!

Inschrijvingen werkjaar 2021 - 2022

De inschrijvingen voor het nieuwe jaar zijn alweer geopend. Schrijf je kind zeker op tijd in, zodat het goed verzekerd is tijdens onze activiteiten op zondag. Wij vragen €30 inschrijvingsgeld voor een heel jaar. Kinderen die pas vanaf februari aansluiten, betalen €25.

Klik hier om je kind in te schrijven.

't Boekske

't Boekske is ons activiteitenboekje dat om de 2 maanden verschijnt. Hierin delen we wat we de komende 2 maanden gaan doen aan activiteiten en hier vermelden we ook belangrijke data zoals weekends, kampen, activiteiten op verplaatsing e.d.. Lees dus zeker altijd goed 't Boekse om te weten waar en wanneer jouw kind verwacht wordt.

Wat we in de eerste 2 maanden (september & oktober) gaan doen, kan je hier alvast terugvinden.