Start werkjaar 2022 - 2023

01-09-2022

Startdag

Het nieuwe KSA-jaar gaat van start met onze jaarlijkse startdag!
Deze vindt plaats op zondag 11 september van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Ouders zijn vanaf 16u30 welkom om het terrein te verkennen en de leiding beter te leren kennen.  

Verloren voorwerpen zullen vanaf die dag een hele maand voor en na de vergaderingen open liggen. Neem dus zeker eens kijkje als je zoon of dochter iets is kwijtgeraakt op kamp. 

P.S.: Er zal ook een lekkere verrassing zijn als vieruurtje. 

Inschrijven

De inschrijvingen voor het nieuwe KSA-jaar zijn vanaf 1 september geopend. Deze zullen open staan tot en met 2 oktober. Na 2 oktober kan je je zoon of dochter inschrijven door een mail te sturen naar de digitverantwoordelijke (Catoo). Schrijf je kind zeker op tijd in, zodat hij/zij goed verzekerd is tijdens de activiteiten op zondag. Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro voor een heel jaar (september - juni). Voor kinderen die pas vanaf Februari aansluiten vragen wij 25 euro

Klik hier om u kind in te schrijven. 

't Boekske 

't Boekske is het activiteitenboekje van de KSA. Hierin vinden jullie alle praktische informatie omtrent de activiteiten van de komende 2 maanden. Bekijk dus zeker wekelijks 't Boekske zodat je weet waar en wanneer je zoon/dochter verwacht wordt op de KSA. Er kunnen steeds (kleine) wijzigingen voorkomen, moest dit zo zijn brengen we jullie hierover zo snel mogelijk op de hoogte. Aan het begin van het jaar stellen we ook per ban een WhatsApp-groep op waarin alle ouders worden toegevoegd. Op deze manier proberen we jullie up to date te houden.

Wat we in de eerste 2 maanden (september & oktober) gaan doen, kan je hier alvast terugvinden.