DE LAATSTE NIEUWTJES...

Het nieuwe KSA-jaar gaat van start met onze jaarlijkse startdag!
Deze vindt plaats op zondag 11 september van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Ouders zijn vanaf 16u30 welkom om het terrein te verkennen en de leiding beter te leren kennen.

Op zondag 12 september start ons nieuwe werkjaar. Dan zijn alle kinderen tussen 5 en 17 jaar meer dan welkom op onze startdag! Deze zal doorgaan van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Er zal ook een kraampje aanwezig zijn met verloren voorwerpen van op kamp. Als je kind dus iets vergeten of...

Je rugzak aan het inpakken en even niet meer volledig mee met wat je allemaal nodig hebt op kamp, of wat er jullie staat te wachten? Kijk zeker het kampboekje nog eens na, daarin vind je alles terug!

Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes van KSA. Een zalige Pasen, voor iedereen, ook voor de mama's en de papa's. Hopelijk kunnen jullie paaseieren rapen!

Hey, dag beste vriendjes en vriendinnetjes van KSA. Met deze moeilijke tijden wil ik jullie allemaal toch het beste wensen.

Jullie zullen gisteren het goede nieuws ook al hebben gezien: we mogen op kamp! Het zal uiteraard geen normaal kamp worden, er zullen een hoop veiligheidsmaatregelen zijn op het vlak van hygiëne en contactbubbels. Om het kamp in overleg met KSA Nationaal en de andere koepels zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden, vragen we aan jullie om je...