DE LAATSTE NIEUWTJES...

Op 28 april organiseert KSA Sint-Niklaas naar jaarlijkse gewoonte de 4de editie van het Kubb toernooi. Deze zal doorgaan op zondag 28 april van 14u tot 17u30 op onze thuisbasis Kriekepitte.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij, KSA Sint-Niklaas, onze spaghettiavond. 🍝

Kampinfo 2023

30-06-2023

Nu de vakantie officieel is gestart komt ook het zomerkamp alsmaar dichterbij. In bijlage kunnen jullie het kampboekje terugvinden waarin de belangrijkste info staat vermeld. Moesten jullie toch nog onduidelijkheden ondervinden dan kan je ons altijd sturen en helpen we graag verder!

Kubb cup 2023

22-03-2023

KSA Sint-Niklaas organiseert naar jaarlijkse gewoonte een spetterende Kubb Cup. Deze zal doorgaan op zondag 7 mei van 14u tot 17u30 op onze thuisbasis Kriekepitte.

Na 2 Coronajaren is het weer tijd voor onze jaarlijkse traditie: de spaghettiavond🍝. Samen met vrienden, mama's en papa's, oma's en opa's, tantes en nonkels... kan je genieten van een gezellige avond met een lekker bord spaghetti zoals alleen de KSA hem kan maken😉. Ook blikken we deze avond samen terug op de kampen van afgelopen zomer!

Inhuldiging KP

16-01-2023

Een vernieuwde thuis voor KSA Sint-Niklaas! Dat moet uiteraard gevierd worden met ouders, (oud)leiding & partner en sympathisanten. Daarom nodigt KSA Sint-Niklaas jullie uit om op 25 maart 2023 samen het glas te heffen. De receptie start om 17u30 op jullie favoriet, vernieuwd jeugdterrein. Daarna is er een aansluitend eetmoment en maken we er een...

Het nieuwe KSA-jaar gaat van start met onze jaarlijkse startdag!
Deze vindt plaats op zondag 11 september van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Ouders zijn vanaf 16u30 welkom om het terrein te verkennen en de leiding beter te leren kennen.

Op zondag 12 september start ons nieuwe werkjaar. Dan zijn alle kinderen tussen 5 en 17 jaar meer dan welkom op onze startdag! Deze zal doorgaan van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Er zal ook een kraampje aanwezig zijn met verloren voorwerpen van op kamp. Als je kind dus iets vergeten of...