DE LAATSTE NIEUWTJES...

Kubb cup 2023

22-03-2023

KSA Sint-Niklaas organiseert naar jaarlijkse gewoonte een spetterende Kubb Cup. Deze zal doorgaan op zondag 7 mei op onze thuisbasis Kriekepitte.

Na 2 Coronajaren is het weer tijd voor onze jaarlijkse traditie: de spaghettiavond🍝. Samen met vrienden, mama's en papa's, oma's en opa's, tantes en nonkels... kan je genieten van een gezellige avond met een lekker bord spaghetti zoals alleen de KSA hem kan maken😉. Ook blikken we deze avond samen terug op de kampen van afgelopen zomer!

Inhuldiging KP

16-01-2023

Een vernieuwde thuis voor KSA Sint-Niklaas! Dat moet uiteraard gevierd worden met ouders, (oud)leiding & partner en sympathisanten. Daarom nodigt KSA Sint-Niklaas jullie uit om op 25 maart 2023 samen het glas te heffen. De receptie start om 17u30 op jullie favoriet, vernieuwd jeugdterrein. Daarna is er een aansluitend eetmoment en maken we er een...

Het nieuwe KSA-jaar gaat van start met onze jaarlijkse startdag!
Deze vindt plaats op zondag 11 september van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Ouders zijn vanaf 16u30 welkom om het terrein te verkennen en de leiding beter te leren kennen.

Op zondag 12 september start ons nieuwe werkjaar. Dan zijn alle kinderen tussen 5 en 17 jaar meer dan welkom op onze startdag! Deze zal doorgaan van 14u tot 17u op Kriekepitte (ons lokaal in de Weynstraat 70A). Er zal ook een kraampje aanwezig zijn met verloren voorwerpen van op kamp. Als je kind dus iets vergeten of...

Je rugzak aan het inpakken en even niet meer volledig mee met wat je allemaal nodig hebt op kamp, of wat er jullie staat te wachten? Kijk zeker het kampboekje nog eens na, daarin vind je alles terug!

Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes van KSA. Een zalige Pasen, voor iedereen, ook voor de mama's en de papa's. Hopelijk kunnen jullie paaseieren rapen!

Hey, dag beste vriendjes en vriendinnetjes van KSA. Met deze moeilijke tijden wil ik jullie allemaal toch het beste wensen.