HET LAATSTE NIEUWS

Van 25 tot 27 oktober gingen we met z'n allen op weekend in Nijlen. Thema: de wereld rond. Gelukkig was ook de zon van de partij!

Vanaf vandaag kunnen jullie prachtige chrysantjes in voorverkoop bestellen via het tabblad 'bloemetjesverkoop' bovenaan!

Startdag 2019

27-08-2019

Op 8 september gaat Startdag 2019 door! Bereid je voor op een hele hoop pret voor jong én oud: een springkasteel, lasershooten en zoveel meer. Neem gerust al je vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, neven en nichtjes mee! Iedereen mag komen en gaan van 14u tot en met 17u. Hieronder kan je de uitnodiging downloaden. Tot dan!

In de nacht van 1 op 2 augustus trokken onze knapen en jonghernieuwers op dropping met Sander Gillis van MNM. Wat was dat spannend!

In juli ging KSA Reinaart niet één maar twee keer op kamp. Eerst vertrokken we op buitenlands kamp naar Tsjechië met de knapen en jonghernieuwers, en nadien trokken we op binnenlands kamp met de jonknapen en voskes. Beiden onvergetelijke kampen! Meer leuke kiekjes kan je vinden onder het tabblad foto's.

Op 4 mei 2019 vond de allereerste editie plaats van onze Reinaart Kubb-Cup, en wat voor één! Bedankt om allemaal te komen en ondanks de ietwat frisse mei-temperaturen toch nog zo goed mee te spelen. Op naar volgende editie!

Van 19 tot 21 april gingen de knapen op survival-weekend, hopelijk zijn ze nu volledig klaargestoomd voor het buitenlands kamp!

Joepie 2019

20-04-2019

Van 16 tot 19 april gingen onze Jonghernieuwers mee op Joepie 2019. Dat betekent: 100 km wandelen op 4 dagen! Noch de blaren, noch schroeiend hete zon konden onze Jonghernieuwers temmen.