DE LAATSTE NIEUWTJES...

Je rugzak aan het inpakken en even niet meer volledig mee met wat je allemaal nodig hebt op kamp, of wat er jullie staat te wachten? Kijk zeker het kampboekje nog eens na, daarin vind je alles terug!

Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes van KSA. Een zalige Pasen, voor iedereen, ook voor de mama's en de papa's. Hopelijk kunnen jullie paaseieren rapen!

Hey, dag beste vriendjes en vriendinnetjes van KSA. Met deze moeilijke tijden wil ik jullie allemaal toch het beste wensen.

Jullie zullen gisteren het goede nieuws ook al hebben gezien: we mogen op kamp! Het zal uiteraard geen normaal kamp worden, er zullen een hoop veiligheidsmaatregelen zijn op het vlak van hygiëne en contactbubbels. Om het kamp in overleg met KSA Nationaal en de andere koepels zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden, vragen we aan jullie om je...

Hopelijk is iedereen onder jullie nog heel erg gezond, en houden jullie het nog wat vol daar 'in je kot'. Op 24 april heeft de regering enkele versoepelingen aangekondigd, maar helaas blijft het samenscholingsverbod nog een tijd gelden. Dit zorgt ervoor dat onze activiteiten voorlopig tot en met 18 mei niet zullen doorgaan. Dat doet ons veel pijn,...

Zoals jullie gisteravond waarschijnlijk al hoorden, zullen de corona-maatregelen helaas verlengd worden tot en met 3 mei. Dit betekent dus dat ook onze activiteiten tot en met 3 mei zullen stilliggen. Maar niet gevreesd: we blijven ons wekelijks inspannen om vermaak te voorzien op zondag onder 'thuis-spelen'!