Elke 4 jaar gaan we met onze oudste leden (sjimmers en jongernieuwers) op buitenlands kamp. Tijdens het vorige KSA-jaar zijn we met naar Oostenrijk getrokken. Ze hebben een geweldige tijd beleefd. Wij willen natuurlijk aan de volgende leden die op buitenlands kamp gaan ook zo een geweldige tijd bezorgen. Zo'n kamp kost meer dan een gewoon kamp, om dat kamp te financieren hebben wij enkele geldacties. 

Deze wijnactie maakt deel uit van de verschillende geldacties van KSA Sint-Niklaas. Ben je dus nog op zoek naar een lekker wijntje of een cava? Als je wilt weten welke wijnen we aanbieden, kan je even gaan kijken in ons aanbod. Overtuigd? Plaats dan ineens je bestelling.

Deze verkoop is in samenwerking met wijnhandel 't Wijnveld. Indien je dus wijn bestelt, vragen we ook om jouw bestelling op te halen in de winkel zelf.

Openingstijden 't Wijnveld:
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 14 uur tot 18 uur.

OPGELET: Nadat je je bestelling hebt geplaatst zou je een mail moeten ontvangen met de betaalgegevens en een overzicht van jouw bestelling. Dit document heb je nodig om jouw bestelling af te halen in de winkel van wijnhandel 't Wijnveld. Indien je geen mail hebt ontvangen, gelieve ons hiervan dan op de hoogte te brengen.