Wijnverkoop

Deze zomer gaan we met onze oudste leden (Sjimmers en Jonghernieuwers) op buitenlands kamp. Zo'n kamp kost aanzienlijk meer dan een gewoon kamp, en daarom hebben we verschillende verkoopacties opgezet om een beetje geld op te halen ten voordele van het buitenlands kamp.

Deze wijnactie maakt deel uit van de verschillende geldacties van KSA Sint-Niklaas. Ben je dus nog op zoek naar een lekker wijntje of een cava? Dan kan je deze nog steeds bestellen via onze website. Als je wilt weten welke wijnen we aanbieden, kan je even gaan kijken in ons aanbod, of je geeft meteen jouw bestelling door.

Deze verkoop is in samenwerking met wijnhandel 't Wijnveld. Indien je dus nu nog wijn bestelt, vragen we ook om jouw bestelling op te halen in de winkel zelf.

Openingstijden 't Wijnveld:
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 14 uur tot 18 uur.

OPGELET: Nadat je je bestelling hebt geplaatst zou je een mail moeten ontvangen met de betaalgegevens en een overzicht van jouw bestelling. Dit document heb je nodig om jouw bestelling af te halen in de winkel van Wijnhandel 't Wijnveld. Indien je geen mail hebt ontvangen, gelieve ons hiervan dan op de hoogte te brengen.